Tel.:
China decoratieve glasvazen fabrikant
XIAMEN TKS HOUSEWARE CO.,LTD

De dienst eerst.

Thuis

XIAMEN TKS HOUSEWARE CO.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3

XIAMEN TKS HOUSEWARE CO.,LTD

HOUSEWARE van XIAMEN TKS Co., Ltd werd gevestigd in een mooie stad, xiamen, China dat BRICS XIAMEN top in Houseware van Sep .2017.TKS is foucus op leveringsglaswerk en ceremic punten over de hele wereld voor cliënten was. Onze producten omvatten etc. glasvaas, glaskruik, whiskyglas, glasfles, glasambacht, ceramische kruiken, ceramische mokken, ceramische kom. Wij gevoelig aan het aanbieden van de grote dienst met grote prijs voor onze klanten. Wij hebben etc. klant van Brazilië, de V.S., Spanje, Polen, Italië, Zweden, Engeland, Frence, Germanny, Australië, Saudi-Arabië, India, Indonesië, Vietnam, Taiwan.

 

Om de groeiende markt tevreden te stellen, TKS-was Houseware gelukkig om de nieuwe producten met onze klant te ontwikkelen samen, delen wij de ideeën en de kosten.

 

Uw tevredenheid is onze eeuwige achtervolging. Contacteer en werk voor u.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 150~180

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-3,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Wij zijn bij Kantonmarkt om onze producten te tonen en klant over de hele wereld te ontmoeten. Wij hebben goede verhouding met klanten gebouwd en vrienden geweest. Wij hebben nieuwe producten van ons en heten klant in open nieuwe producten van hun ontwerp welkom. Wij gaan niet aan andere klant verkopen. En zal kepp de vorm sparen.

bedrijfsdiensten

Wij kunnen gemaakte machine, machineslag, en met de hand gemaakte producten aanbieden. Onze producten omvatten etc. glaskruik, glaskop, glasvaas, kaarsglas, roomijsglas, glasfles, glasambacht, ceramische mok, ceramische kom. Wij kunnen maken kleuren en en transparant, stevig glas hebben. Kan nevelkleur, plateren, corrosie etc. doen. Om het even wat u wenst kan verzenden inquries, zullen wij ons beste aan uw vereiste doen voldoen.

Bedrijfteam

Ons Team is specifiek, en verantwoordelijke eenheid. U zult bij gemak met ons voelen samenwerken. Wij zullen zorgvuldig de orde van het beginnen aan het eind volgen. En u sommige pics zal verzenden om u te laten elke stap van de productie kennen om u te laten voelen u zijn in de fabriek. De goede dienst voor u is hebben onze constante inspanningen.

XIAMEN TKS HOUSEWARE CO.,LTD
Zaal 302, No.45, Lvyuan, Haicang-District, Xiamen, China
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit decoratieve glasvazen Leverancier. © 2018 - 2024 decorativeglassvase.com. All Rights Reserved.